Rust verkoopt virtuele snorren voor het goede doel

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2020 10:17

Rust heeft 80.000 dollar opgehaald voor het goede doel met het verkopen van virtuele snorren. Daarnaast viert de game zijn zevenjarige bestaan met gooibare taarten.

Rust kwam in eerste instantie uit in 2013 en bracht meer dan vier jaar door als Steam Early-Access. Uiteindelijk kwam de game in 2018 volledig uit. Het is nogal een wrede game, waar vaker sombere gebeurentissen plaatsvinden dan vrolijke. Het is een steenharde survival game die geen rekening houdt met de tijd die je erin stopt. Daarnaast heeft de game gelukkig ook zijn grappige zijde. Dat bewees Facepunch weer eens door één van de grootste donaties te doen aan Movember, een goed doel dat zich inzet voor gezondheidsproblemen bij mannen. Een deel van hun campagne is de trend mannen aan te sporen hun snor te laten staan in november om geld op te halen. Rust's Movember Moustache geeft personages een heerlijk foute snor voor net iets minder dan 4 dollar. Er werden meer dan 20.000 van deze snorren verkocht in november, waardoor Facepunch zo'n 80.000 dollar ophaalde.

onbekend

Rust haalde afgelopen maand geld op voor Movember.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rust

Series

-

Uitgever

Facepunch Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 december 2013

Ontwikkelaar

Facepunch Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord