Trailer: Releasedatum FIFA 22 bekendgemaakt

Geplaatst:

FIFA 22 is officieel onthuld door Electronic Arts middels een reveal trailer. Ook is direct bekend op welke datum de populaire voetbalgame gaat verschijnen.

Dat FIFA 22 eraan zat te komen is natuurlijk een gegeven. Zo was onder andere de titelscherm van FIFA 22 al gelekt uit een test en werd al bekendgemaakt dat Kylian Mbappé de cover siert van FIFA 22. Eén van de grote nieuwe features van FIFA 22 is de introductie van de HyperMotion technologie. Deze nieuwe techniek moet de gameplay naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat de voetballers op je beeldscherm vloeiende bewegingen maken, zoals een echte voetballer dat ook doet. De technologie is gehaald uit de motion capture van 22 professionele voetballers. Ook heeft EA een machine learning algorithm ontwikkeld van ruim 8,7 miljoen frames. Deze schrijft de nieuwe animaties in real time. Dit maakt dat de voetbalbewegingen veel organischer overkomen dan voorheen. De HyperMotion technologie moet de game dus nog veel realistischer gaan maken.

FIFA 22 lanceert op 1 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc via Origin en Steam. Daarnaast is de FIFA 22 Legacy Edition vanaf die datum beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord