Mbappé siert ook de cover van FIFA 22

Geplaatst:

EA Sports heeft bekendgemaakt wie er dit jaar op de cover van FIFA 22 prijkt. Ook dit jaar is het niemand minder dan Kylian Mbappé.

Paris Saint-Germain aanvaller Kylian Mbappé mag dan niet een heel gelukkig EURO 2020 toernooi achter de rug hebben, hij is wel gekozen om opnieuw de cover van de populaire FIFA-reeks te sieren. Zijn gezicht is dus ook te zien op de verschillende covers van FIFA 22. Vorig jaar prijkte hij als boegbeeld op de covers van FIFA 21. Dit beviel EA Sports blijkbaar zo goed dat hij ook dit jaar weer die rol mag vertolken. Vorige maand werd er nog informatie gelekt over nieuwe icons in FIFA 22, waar onder andere Wesley Sneijder deel van uit zou maken. Dit is echter nog niet bevestigd door Electronic Arts.

Een officiële releasedatum voor FIFA 22 is momenteel nog niet bekend, al hoeven we daar waarschijnlijk niet lang op te wachten. EA heeft namelijk voor morgen 11 juli een première ingesteld op YouTube voor de officiële onthullingstrailer van FIFA 22. Zodra deze beschikbaar is, lees je dat natuurlijk ook op Gameliner.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord