Trailer: Pokémon Unite over een paar dagen beschikbaar

Geplaatst:

Pokémon-fans kunnen binnenkort met een ongebruikelijke game binnen de line-up aan de slag. Pokémon Unite heeft namelijk een releasedatum voor de Nintendo Switch en is over een paar dagen beschikbaar.

Pokémon Unite is een MOBA-game. Net zoals League of Legends, Dota 2, Smite, enzovoorts. Je speelt met een team tegen andere spelers en je vecht je een weg door de maps van Pokémon Unite. Sommige speelbare Pokémon kun je evolueren, om zo krachtiger te worden. Trainers en Pokémon hebben diverse skins, waarmee je het uiterlijk compleet kan veranderen. Spelers die voor 31 augustus inloggen, kunnen het speelbare personage Zeraora claimen. Geen zorgen voor de mensen die wachten op de mobiele versie van Pokémon Unite, voor hen komt er ook een mogelijkheid om deze Pokémon te vangen via simpelweg in te loggen.

Pokémon Unite is beschikbaar vanaf 21 juli op de Nintendo Switch. De mobiele-versie verschijnt op een andere datum.

Bron: Pokémon Unite
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord