Trailer: Pokémon Unite heeft een releasedatum

Geplaatst: 17 juni 2021 19:10

De Pokémon MOBA genaamd Pokémon Unite kent dan eindelijk een releasedatum. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met dit liefdeskind tussen de Pokémon-franchise en League of Legends.

De trailer toont ons de setting van Pokémon Unite. Deze game is iets nieuws voor de franchise, het is namelijk een 5v5 MOBA. Terwijl er wat onschuldige Pokémon worden afgeknald om te levelen, zien we de dynamiek van de teams goed. De ene personages zijn echte aanvallers, terwijl andere Pokémon juist goed zijn in verdedigen. Voor sommige Pokémon is het mogelijk om te evolueren tijdens de match. De basis line-up van Pokémon Unite kent 19 verschillende Pokémon. Het is alweer een tijdje geleden dat Pokémon Unite gepresenteerd werd. Fans kunnen blij zijn met het feit dat ze niet lang meer hoeven te wachten om met de game aan de slag te gaan.

Pokémon Unite verschijnt in juli voor de Nintendo Switch. In september is de game speelbaar op de mobiel.

Bron: Pokémon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord