Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Trailer: Pokémon Unite heeft een releasedatum

De Pokémon MOBA genaamd Pokémon Unite kent dan eindelijk een releasedatum. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met dit liefdeskind tussen de Pokémon-franchise en League of Legends.

De trailer toont ons de setting van Pokémon Unite. Deze game is iets nieuws voor de franchise, het is namelijk een 5v5 MOBA. Terwijl er wat onschuldige Pokémon worden afgeknald om te levelen, zien we de dynamiek van de teams goed. De ene personages zijn echte aanvallers, terwijl andere Pokémon juist goed zijn in verdedigen. Voor sommige Pokémon is het mogelijk om te evolueren tijdens de match. De basis line-up van Pokémon Unite kent 19 verschillende Pokémon. Het is alweer een tijdje geleden dat Pokémon Unite gepresenteerd werd. Fans kunnen blij zijn met het feit dat ze niet lang meer hoeven te wachten om met de game aan de slag te gaan.

Pokémon Unite verschijnt in juli voor de Nintendo Switch. In september is de game speelbaar op de mobiel.

BRON Pokémon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?