God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: PlayStation onthult God of War Ragnarök

Iedereen dacht dat de onthulling van de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 het grootste nieuws van de avond zou zijn, maar niets is minder waar. De show sloot namelijk af met een heeeeeele kleine teaser naar een nieuwe God of War! De nieuwe game lijkt de naam God of War Ragnarök te krijgen.

God of War maakte in 2018 een gigantische comeback met de reboot op de PlayStation 4. In onze review kreeg God of War geheel terecht de volle vijf sterren en nu lijkt er toch echt een vervolg aan te komen. Heel veel weten we echter niet, we zien namelijk enkel de iconische Omega met het woord Ragnarök. Ragnarök is een term afkomstig uit de Noordse mythologie en komt in de essentie neer op het einde der tijden. Het lijkt er dus op dat Kratos een dikke jas nodig gaat hebben, cause it is about to get chilly.

De verwachting is dat God of War Ragnarök exclusief op de PlayStation 5 verschijnt. De release zou ergens in 2021 moeten plaatsvinden.

BRON PlayStation Showcase

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?