Project G.G
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM onbekend
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: PlatinumGames onthult nieuwe IP Project G.G

PlatinumGames onthult hun nieuwe IP onder de naam Project G.G. Dit is de tweede aankondiging in een reeks onthullingen die de ontwikkelaar gepland heeft.

Eerder deze maand onthulde PlatinumGames de teasersite 4. Volgens deze mysterieuze website kunnen we in totaal vier verschillende aankondigingen van PlatinumGames verwachten. Niet veel later werd direct al onthuld dat het eerste project een Kickstarter voor The Wonderful 101 Remastered is. PlatinumGames heeft onlangs de tweede van de vier onthullingen gedaan. Ditmaal gaat het om een geheel nieuwe IP die momenteel Project G.G wordt genoemd. In de trailer kunnen we zien dat de protagonist, die Hero of Steel wordt genoemd, een kleine Shiba redt van een instortend gebouw. De protagonist kan transformeren in een enorm robot-achtig wezen die het vervolgens opneemt tegen een groot Kaiju-achtig monster. Afgaand van de beelden in de trailer wordt dit dus een game vol met actie.

Verdere details of een releasedatum van Project G.G zijn momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?