Platinum Games gooit teasersite 4 online

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2020 21:56

Ontwikkelaar Platinum Games heeft een teaser website het wereld wijde web opgeslingerd, waarop heel groot het cijfer vier te zien. Let the speculations begin!

Het cijfer vier maakt het giswerk toch knap lastig, want voor zover ik kan bedenken heeft de ontwikkelaar slechts een game in zijn stal dat toe is aan een vierde deel, maar daar kom ik zo op terug. Een aantal geruchten doemen op dat het voor The Wonderful 101 zou zijn. Die game rolt al langere tijd over de tongen van veel gamers omdat het richting de Nintendo Switch en PlayStation 4 zou komen. Anderen beweren dat het iets te maken heeft met de uitgevers-tak van het bedrijf. Dan komen we bij - voor mij - het meest waarschijnlijke scenario. Veel mensen denken aan NieR, vanwege de manier waarop de 4 op de website wordt weergegeven. Ik denk dat we dan al wat warmer worden, maar dat we vooral naar de hoofdserie moeten kijken. De NieR-franchise is namelijk een spin-off van Dragongard, waar niet één, niet twee, maar - juist, je raadt het al - drie delen van zijn verschenen.

Wat Platinum Games werkelijk voor ons in petto heeft is nog afwachten. De tijd zal het leren. Naar welke aankondiging denk jij dat ze verwijzen?

Bron: Platinum Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord