Platinum Games gooit teasersite 4 online

Ontwikkelaar Platinum Games heeft een teaser website het wereld wijde web opgeslingerd, waarop heel groot het cijfer vier te zien. Let the speculations begin!

Het cijfer vier maakt het giswerk toch knap lastig, want voor zover ik kan bedenken heeft de ontwikkelaar slechts een game in zijn stal dat toe is aan een vierde deel, maar daar kom ik zo op terug. Een aantal geruchten doemen op dat het voor The Wonderful 101 zou zijn. Die game rolt al langere tijd over de tongen van veel gamers omdat het richting de Nintendo Switch en PlayStation 4 zou komen. Anderen beweren dat het iets te maken heeft met de uitgevers-tak van het bedrijf. Dan komen we bij - voor mij - het meest waarschijnlijke scenario. Veel mensen denken aan NieR, vanwege de manier waarop de 4 op de website wordt weergegeven. Ik denk dat we dan al wat warmer worden, maar dat we vooral naar de hoofdserie moeten kijken. De NieR-franchise is namelijk een spin-off van Dragongard, waar niet één, niet twee, maar - juist, je raadt het al - drie delen van zijn verschenen.

Platinum Games 4

Wat Platinum Games werkelijk voor ons in petto heeft is nog afwachten. De tijd zal het leren. Naar welke aankondiging denk jij dat ze verwijzen?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?