Trailer: Ontmoet Team Galactic in de Pokémon Diamond en Pearl-remakes

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe trailer verschenen voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Ditmaal stelen Team Galactic, gymgevechten, legendarische Pokémon en pre-order bonussen de spotlight.

In de laatste trailer van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl stonden de vele personages in de game centraal. In de nieuwste video van de langverwachte remakes ligt de focus op een hoop andere dingen. We krijgen de Pokémon Gym in Snowpoint City te zien. De oude, vertrouwde ijspuzzels die deze Gym kenmerkten, keren terug. Ook de tandwielen in Volker's Gym in Sunyshore City draaien beter dan ooit tevoren. Het duurt echter niet lang voordat het mysterieuze Team Galactic de spotlight steelt in de trailer. Wie bekend is met dit team, heeft waarschijnlijk reeds kennis gemaakt met de drie commandanten van het kwaadaardige team. Nieuwe fans ontvangen hun introductie met het trio in de trailer. We zien ook de chibiversie van Team Galactic's leider, Cyrus, voor het eerst. De gameplaybeelden sluiten af met de beschermengelen van de meren: Uxie, Mesprit en Azelf. Deze drie legendarische Pokémon zijn wederom terug te vinden in de grotten middenin de pittoreske meren van de Sinnoh-regio. Maar ook op het einde van de trailer wacht er nog een verrassing op de trouwe fans. Wie de remakes vroegtijdig aanschaft, ontvangt namelijk de Pokémon Platinum-outfits van de speelbare personages in de games.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl verschijnen op 19 november op de Nintendo Switch. Wie de Platinum-outfits wil verkrijgen, moet de game voor 21 februari 2022 aangeschaft hebben.

Bron: Pokémon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord