Call of Duty: Black Ops 4
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nuketown trailer voor Call of Duty: Black Ops 4 onthuld

Het is al een tijdje bekend dat de bekende Nuketown-map uit de originele Black Ops-game ook in Call of Duty: Black Ops 4 zou zitten. Vandaag is echter een trailer van Nuketown online gezet en krijgen we een eerste kijk in de nieuwste vertolking van deze legendarische map.

Iedereen die eens een Call of Duty: Black Ops-game gespeeld heeft is bekend met de Nuketown-map. Deze kleine map is tot nu toe in iedere Black Ops-game verschenen en Call of Duty: Black Ops 4 is geen uitzondering. Deze versie van de iconische map heeft van ontwikkelaar Treyarch een Russisch tintje gekregen. Spelers bevinden zich deze keer dus niet enkel midden in de actie, maar ook in de sneeuw.

Nuketown is vanaf 13 november gratis beschikbaar voor PlayStation 4-bezitters. Spelers op de andere platformen moeten nog even wachten op deze map.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?