Ook Call of Duty: Black Ops 4 krijgt Nuketown

Geplaatst:
Aangepast: 21 september 2018 17:50

Het is alweer de zoveelste keer dat de map voorbij komt, maar ook Call of Duty: Black Ops 4 krijgt Nuketown als speelbare locatie. De legendarische map stamt uit de originele Black Ops en heeft al meermaals een nieuwe uitvoering gekregen.

Dit keer komt Nuketown niet gepaard bij een pre-order of wat dan ook. De map is namelijk vanaf november beschikbaar als gratis DLC. Dat is echter niet de enige DLC die volkomen gratis gaat zijn. Ook Blackout moet regelmatig voorzien worden van de broodnodige updates. Wij zijn al tweemaal aan de slag geweest met Black Ops 4 en de resultaten zijn afwisselend. Check de artikelpagina voor meer daarover. Call of Duty: Black Ops 4 lanceert op 12 oktober aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

onbekend

Bron: Activision
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord