Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Call of Duty: Black Ops 4
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • RELEASEDATUM 12 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Ook Call of Duty: Black Ops 4 krijgt Nuketown

Het is alweer de zoveelste keer dat de map voorbij komt, maar ook Call of Duty: Black Ops 4 krijgt Nuketown als speelbare locatie. De legendarische map stamt uit de originele Black Ops en heeft al meermaals een nieuwe uitvoering gekregen.

Dit keer komt Nuketown niet gepaard bij een pre-order of wat dan ook. De map is namelijk vanaf november beschikbaar als gratis DLC. Dat is echter niet de enige DLC die volkomen gratis gaat zijn. Ook Blackout moet regelmatig voorzien worden van de broodnodige updates. Wij zijn al tweemaal aan de slag geweest met Black Ops 4 en de resultaten zijn afwisselend. Check de artikelpagina voor meer daarover. Call of Duty: Black Ops 4 lanceert op 12 oktober aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Nuketown

BRON Activision

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?