No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: No More Heroes III gameplaybeelden verschenen

Tijdens de Nintendo Direct Mini hebben we ook nieuwe gameplaybeelden mogen zien. Ditmaal gaat het om gameplaybeelden van No More Heroes III.

Tijdens de Nintendo Direct Mini hebben we de eerste gameplaybeelden van No More Heroes III mogen zien. Technisch gezien waren de eerste gameplaybeelden van No More Heroes III afgelopen zomer al te zien, maar dan op de echte Suda51-manier. Helaas kwam niet lang daarna de aankondiging dat No More Heroes III is uitgesteld naar volgend jaar. Ditmaal zien we een echte gameplay trailer. In de trailer zien we opnieuw hoe Travis Touchdown zijn vijanden te lijf gaat. In dit derde deel staat Travis echter niet alleen tegenover andere Assassin's. Hij neemt het nu namelijk op tegen verschillende superhelden uit het gehele universum. Het einde van de trailer bevat ook nog een verrassing. Hier zien we namelijk dat de originele No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle allebei nu beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

No More Heroes III verschijnt ergens in 2021.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?