No More Heroes 3 uitgesteld naar volgend jaar

Geplaatst: 10 september 2020 10:28
Aangepast: 10 september 2020 10:45

Slecht nieuws voor de fans van de No More Heroes-franchise. No More Heroes 3 wordt namelijk uitgesteld naar volgend jaar.

Het zat er misschien al een beetje aan te komen, maar No More Heroes 3 wordt officieel uitgesteld naar volgend jaar. In de zomer van 2019 werd No More Heroes 3 aangekondigd. Dit nieuwste deel in de No More Heroes-serie had nog geen releasedatum, maar inmiddels weten we dat de game niet meer dit jaar uit gaat komen. Via Twitter laat ontwikkelaar Suda51 weten dat de game wordt uitgesteld naar volgend jaar. Vanwege de coronapandemie heeft de ontwikkeling van de game wat vertraging opgelopen en de ontwikkelaar heeft er daarom voor gekozen om de game uit te stellen, in plaats van gehaast af te maken. In dezelfde tweet heeft Goichi Suda echter ook goed nieuws. Hij kondigde namelijk ook aan dat hij voor No More Heroes 3 samenwerkt met comic-artiest Darick Robertson. Robertson verzorgt de key art van de game.

No More Heroes 3 verschijnt volgend jaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Suda51
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No More Heroes 3

Series

No More Heroes

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 augustus 2021

Ontwikkelaar

Grasshopper Manufacture

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord