Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nintendo bevestigt VR-modus Super Smash Bros. Ultimate

Er ging al een gerucht rond over de mogelijke virtual reality-modus voor Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo bevestigt de komst van deze VR-modus voor Super Smash Bros. Ultimate nu middels een gloednieuwe trailer.

De VR-modus voor Super Smash Bros. Ultimate wordt mogelijk gemaakt middels de gratis 3.1-update voor de game, die nu beschikbaar is. Deze patch geeft spelers de mogelijkheid om hun Smash-gevechten in virtual reality te zien middels de Nintendo Labo VR-kit. De VR-modus is enkel beschikbaar in de singleplayermodus. Dat houdt dus in dat je enkel een gevecht tussen jezelf en computergestuurde tegenstanders in VR kunt ervaren en er dus niet mee online of tegen je vrienden kunt spelen.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?