Gerucht: Super Smash Bros. Ultimate krijgt mogelijk virtual reality-modus

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2019 21:11

Binnenkort worden je gevechten in Super Smash Bros. Ultimate nog levendiger als we de Twitter-bot SSBUBot mogen geloven. Die duidt namelijk dat de game binnenkort voorzien wordt van een virtual reality-modus.

Wie Super Smash Bros. Ultimate fanatiek speelt weet hoe hectisch de game soms aanvoelt. Binnenkort hebben de spelers de mogelijkheid om nog intensiever aan de game deel te nemen. De Twitter-bot SSBUBot duidt dat een virtual reality-modus onderweg is naar de game. In het verleden berichtte de bot ook al over game updates, die vervolgens twaalf uur na het bericht uitgerold werden naar de Switch.

Nintendo heeft nog geen aankondiging gedaan over de mogelijke virtual reality-modus voor Super Smash Bros. Ultimate. De SSBUBot heeft ook geen verdere details vrijgegeven over deze modus.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord