Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Super Smash Bros. Ultimate krijgt mogelijk virtual reality-modus

Binnenkort worden je gevechten in Super Smash Bros. Ultimate nog levendiger als we de Twitter-bot SSBUBot mogen geloven. Die duidt namelijk dat de game binnenkort voorzien wordt van een virtual reality-modus.

Wie Super Smash Bros. Ultimate fanatiek speelt weet hoe hectisch de game soms aanvoelt. Binnenkort hebben de spelers de mogelijkheid om nog intensiever aan de game deel te nemen. De Twitter-bot SSBUBot duidt dat een virtual reality-modus onderweg is naar de game. In het verleden berichtte de bot ook al over game updates, die vervolgens twaalf uur na het bericht uitgerold werden naar de Switch.

Nintendo heeft nog geen aankondiging gedaan over de mogelijke virtual reality-modus voor Super Smash Bros. Ultimate. De SSBUBot heeft ook geen verdere details vrijgegeven over deze modus.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?