Predator: Hunting Grounds

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Predator: Hunting Grounds toont gameplay-perspectief Predator

Er is vandaag een nieuwe trailer van Predator: Hunting Grounds onthuld. Deze nieuwe trailer toont het gameplay-perspectief van de Predator.

Predator: Hunting Grounds is een asymmetrische multiplayergame waarbij één Predator het opneemt tegen vier militairen. Dit weekend vindt er een gratis trial weekend van Predator: Hunting Grounds plaats waarbij fans de game het hele weekend lang gratis kunnen uitproberen. Om je een beetje een idee te geven van wat je straks te wachten staat, heeft ontwikkelaar Illfonic een nieuwe trailer van de game onthuld waarin we kunnen zien hoe het is om een Predator te zijn. De nieuwe trailer laat namelijk zien wat de Predator allemaal voor vaardigheden heeft om hem te helpen te jagen op de nietsvermoedende mensen. Zo kan het buitenaardse wezen gebruikmaken van verschillende soorten wapens, maar heeft hij ook de mogelijkheid om onzichtbaar te worden en zijn prooi te besluipen. Tijdens het trial weekend is het echter ook gewoon mogelijk om in het menselijke team te spelen.

Predator: Hunting Grounds verschijnt 24 april voor de pc en PlayStation 4. Het trial weekend vindt dit weekend plaats van 27 maart tot en met 29 maart.

BRON Illfonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?