Check hier alle E3 2021-content

Predator: Hunting Grounds

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Predator: Hunting Grounds krijgt volgende maand gratis trial weekend

Predator: Hunting Grounds krijgt volgende maand een gratis trial weekend. Je kunt de game dan een paar dagen gratis uitproberen voordat de game een maand later uitkomt.

Tijdens een State of Play livestream vorig jaar werd de asymmetrische multiplayergame Predator: Hunting Grounds aangekondigd. De game verschijnt in april voor de PlayStation 4 en de pc. Ontwikkelaar Illfonic heeft nu aangekondigd dat er eind maart een gratis trial weekend voor de game plaatsvindt. Zo kunnen enthousiastelingen enerzijds de game uitproberen en kunnen de ontwikkelaars anderzijds de servers stresstesten. De gratis trial-periode is beschikbaar voor eenieder met een PlayStation Plus-abonnement of via de Epic Games Store. De game ondersteunt crossplay, dus spelers op pc en PlayStation kunnen ook tijdens het trial weekend gewoon met elkaar samen spelen.

Predator: Hunting Grounds verschijnt 24 april voor de pc en PlayStation 4. Het trial weekend vindt plaats 27 maart tot en met 29 maart.

BRON Illfonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?