Trailer: Predator: Hunting Grounds krijgt volgende maand gratis trial weekend

Geplaatst:
Aangepast: 27 februari 2020 12:20

Predator: Hunting Grounds krijgt volgende maand een gratis trial weekend. Je kunt de game dan een paar dagen gratis uitproberen voordat de game een maand later uitkomt.

Tijdens een State of Play livestream vorig jaar werd de asymmetrische multiplayergame Predator: Hunting Grounds aangekondigd. De game verschijnt in april voor de PlayStation 4 en de pc. Ontwikkelaar Illfonic heeft nu aangekondigd dat er eind maart een gratis trial weekend voor de game plaatsvindt. Zo kunnen enthousiastelingen enerzijds de game uitproberen en kunnen de ontwikkelaars anderzijds de servers stresstesten. De gratis trial-periode is beschikbaar voor eenieder met een PlayStation Plus-abonnement of via de Epic Games Store. De game ondersteunt crossplay, dus spelers op pc en PlayStation kunnen ook tijdens het trial weekend gewoon met elkaar samen spelen.

Predator: Hunting Grounds verschijnt 24 april voor de pc en PlayStation 4. Het trial weekend vindt plaats 27 maart tot en met 29 maart.

Bron: Illfonic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord