NieR Replicant

  • Ontwikkelaar Cavia Inc.
  • Eerste releasedatum 23 april 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer NieR Replicant toont combat

Square Enix is terug met nieuwe beelden van NieR Replicant ver.1.22474487139. In een trailer wordt de combat van de game getoond.

Nier Replicant ver.1.22474487139 is de remaster van NieR Replicant en de prequel op NieR Automata en is speciaal gemaakt om het tienjarige jubileum van de game te vieren. Tijdens The Game Awards is via een trailer de combat van de game onthuld. Zo zijn verschillende soorten aanvallen te zien en krijgen we een eerste blik op de tegenstanders in de game. Daarnaast worden er diverse locaties getoond, waaronder een woestijn, een grasvlakte en een soort kasteel.

NieR Replicant wordt op 23 april 2021 uitgebracht op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON The Game Awards

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?