Trailer: Nier Replicant ver.1.22474487139 releasedatum onthuld

Geplaatst:

Nee er staat geen typfout in de titel. Nier Replicant ver.1.22474487139 verschijnt volgend jaar volgens Square Enix.

Nier Replicant ver.1.22474487139 is de remaster van NieR Replicant en de prequel op NieR Automata. Deze remaster wordt gemaakt ter ere van het 10-jarige jubileum van de actie/RPG. De trailer toont wat van het ingewikkelde verhaal van de NieR-franchise. Verder zien we gameplaybeelden van de opgepoetste game. Dankzij de remaster komt de game voor het allereerst naar de pc. De sequel NieR Automata verkocht meer dan 4.5 miljoen exemplaren, vandaar dat er genoeg interesse is in de franchise.

Nier Replicant ver.1.22474487139 verschijnt op 23 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Of de remaster ook naar de next gen consoles komt is nog niet bekend.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NieR Replicant

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

23 april 2010

Ontwikkelaar

Cavia Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord