NieR Replicant

  • Ontwikkelaar Cavia Inc.
  • Eerste releasedatum 23 april 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nier Replicant ver.1.22474487139 releasedatum onthuld

Nee er staat geen typfout in de titel. Nier Replicant ver.1.22474487139 verschijnt volgend jaar volgens Square Enix.

Nier Replicant ver.1.22474487139 is de remaster van NieR Replicant en de prequel op NieR Automata. Deze remaster wordt gemaakt ter ere van het 10-jarige jubileum van de actie/RPG. De trailer toont wat van het ingewikkelde verhaal van de NieR-franchise. Verder zien we gameplaybeelden van de opgepoetste game. Dankzij de remaster komt de game voor het allereerst naar de pc. De sequel NieR Automata verkocht meer dan 4.5 miljoen exemplaren, vandaar dat er genoeg interesse is in de franchise.

Nier Replicant ver.1.22474487139 verschijnt op 23 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Of de remaster ook naar de next gen consoles komt is nog niet bekend.

BRON Square Enix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?