Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe Cyberpunk 2077-trailer toont kledingstijlen

Een nieuwe trailer toont de verschillende kledingstijlen die er in Night City, de stad waar Cyberpunk 2077 zich afspeelt, te vinden zijn. De trailer werd onthuld tijdens de laatste aflevering van de Night City Wire-presentatie.

Er is ook een andere trailer uitgebracht over de verschillende voertuigen in Cyberpunk 2077. In Night City zijn vier verschillende kledingstijlen te bewonderen: Kitsch, Entropism, Neomilitarism en Neokitsch. Bij Kitsch staat stijl boven alles. Bonte haarkleuren, lichtgevende tattoos en chroomimplantaten horen bij deze stijl. Entropism lijkt het meeste op onze huidige kledingstijl en wordt vooral gedragen onder de armere bevolking van Night City. De Neomilitarism-stijl zie je vooral bij de rijkere groep. Met 'dodelijke elegantie' bewegen ze zich door de stad heen. Als laatste heb je Neokitsch een stijl met invloeden van de Kitsch en Neomilitarism-stijl. Deze kledingstijl wordt met name door de sterren van Night City gedragen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Cyberpunk 2077 komt 19 november uit op de PlayStation 4, pc, Xbox One. De game is ook met backwards compatibility ook te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?