Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Cyberpunk 2077 toont futuristische auto's

Cyberpunk 2077 toont allerlei futuristische auto's waar je in kunt rijden in de game. En daarnaast ook een Porsche 911 uit 1977. Wat kies jij: een gewapende hypercar of een ouwe gouwe?

In de laatste aflevering van Night City Wire kregen we de verschillende klassen voertuigen die beschikbaar zijn in Cyberpunk 2077. Van goedkope koektrommels tot geavanceerde hypercars. De auto's zien er niet alleen allemaal anders uit, ze rijden en 'voelen' uit allemaal anders, aldus CD Projekt Red. Ze hebben verschillende snelheden, geluiden en kenmerken. Dat geldt niet alleen voor de verschillende klassen, maar gewoon voor elke individuele auto. Al kan het dan ook liggen aan het feit dat ze soms onderdelen misschien, afhankelijk van waar je de auto hebt gevonden en hoelang je er al in rijdt. De ontwikkelaar bevestigde dat het oproepen van je voertuig in Cyberpunk 2077 hetzelfde werkt als het roepen van je paard in The Witcher 3. Alleen belandt je auto dan hopelijk niet op daken van gebouwen.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?