Cyberpunk 2077 toont futuristische auto's

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2020 10:17

Cyberpunk 2077 toont allerlei futuristische auto's waar je in kunt rijden in de game. En daarnaast ook een Porsche 911 uit 1977. Wat kies jij: een gewapende hypercar of een ouwe gouwe?

In de laatste aflevering van Night City Wire kregen we de verschillende klassen voertuigen die beschikbaar zijn in Cyberpunk 2077. Van goedkope koektrommels tot geavanceerde hypercars. De auto's zien er niet alleen allemaal anders uit, ze rijden en 'voelen' uit allemaal anders, aldus CD Projekt Red. Ze hebben verschillende snelheden, geluiden en kenmerken. Dat geldt niet alleen voor de verschillende klassen, maar gewoon voor elke individuele auto. Al kan het dan ook liggen aan het feit dat ze soms onderdelen misschien, afhankelijk van waar je de auto hebt gevonden en hoelang je er al in rijdt. De ontwikkelaar bevestigde dat het oproepen van je voertuig in Cyberpunk 2077 hetzelfde werkt als het roepen van je paard in The Witcher 3. Alleen belandt je auto dan hopelijk niet op daken van gebouwen.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord