Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Mortal Kombat 11 lanceert Klassik MK Movie Skin Pack

Netherrealm Studios toont de Klassic Mortal Kombat Movie Skin Pack middels een trailer. Hierin zien we drie afzonderlijke skins afkomstig van de klassieke Mortal Kombat-film.

De Klassic Mortal Kombat Movie Skin pack is een must-have voor fans van de klassieke Mortal Kombat-film uit 1995. Drie acteurs die je wellicht nog kent uit de Mortal Kombat-film vervullen nogmaals hun rollen in Mortal Kombat 11. Bridgette Wilson-Sampras, Linden Ashby en Christopher Lambert zijn nu namelijk beschikbaar als skins voor Sonya Blade, Johnny Cage en Raiden. De trailer toont het trio afzonderlijk als Island Bound Sonya Blade, Hollywood Kombatant Johnny Cage en Protector of Earthrealm Raiden. Hun verschijningen zijn gebaseerd op de outfits die de acteurs hebben gedragen in de film. Vorige maand verscheen Sylvester Sallone als Rambo voor Mortal Kombat 11's Kombat Pack 2.

De Mortal Kombat 11 Klassik MK Movie Skin Pack is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch.

BRON Mortal Kombat 11

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?