Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Rambo is aanwezig in Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11's Kombat Pack 2 is in aantocht en vandaag krijgen we te zien hoe Rambo zich gaat handhaven tussen alle andere vechtersbazen.

Het eerste wat opvalt is natuurlijk het stemwerk. Sylvester Stallone zelf keert terug voor zijn rol als Rambo. In de gameplay zien we dat de Vietnamveteraan zich vooral thuis voelt in hand tot hand gevechten. Met zijn jachtmes kan hij flinke schade veroorzaken, maar daar stopt zijn arsenaal niet. We zien dat hij de vele valstrikken uit de oorlog heeft meegenomen, een speelstijl wat wellicht doet denken aan The Predator in Mortal Kombat X. Als de grote afsluiter zien de Fatal Blow en natuurlijk opgevolgd door een Fatality. Bekijk hier de trailer van de andere Kombat Pack 2 vechter, de paarse ninja Rain.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia. De game krijgt ook een gratis next gen upgrade naar de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Netherrealm Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?