Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 onthuld

Na de teaser van Ed Boon krijgen we eindelijk te zien wat er te wachten staat voor Mortal Kombat 11. De nieuwe trailer toont Kombat Pack 2.

De trailer opent met de vluchtende Tarkatan die we ook zagen op Twitter. Ver komt de arme ziel uiteindelijk niet, want hij stuit op de ninja Rain. Niet alleen Rain is van de partij, maar ook de populaire vechter Mileena maakt een comeback. Als gast-personage maakt Rambo zijn debuut in de Mortal Kombat-franchise. Naast de nieuwe personages laat Netherrealm Studios weten dat Mortal Kombat 11 een gratis next gen upgrade krijgt. Zo krijg je in Mortal Kombat 11: Ultimate de basegame, Kombat Pack 1 en 2, plus de Aftermath uitbreiding. De upgrade houdt in dat er nieuwe visuele verbeteringen worden gemaakt, dynamische 4K resolutie en cross-play.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Netherrealm Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?