Ed Boon teaset Mortal Kombat 11 nieuws deze week

Geplaatst: 6 oktober 2020 12:15
Aangepast: 6 oktober 2020 12:15

Ed Boon heeft via Twitter aangegeven dat we deze week nieuws gaan ontvangen voor Mortal Kombat 11. Het tweede Kombat Pack zit er aan te komen.

Mortal Kombat 11 heeft een succesvolle rit achter de rug tot nu toe. Na het eerste Kombat Pack en de Aftermath uitbreiding, heeft de vechtgame zeker de aandacht na launch gekregen die het verdiende. Ed Boon laat weten dat zelfs na het verkopen van acht miljoen eenheden, dat ze nog niet klaar zijn met Mortal Kombat 11. Deze week krijgen we te horen wat de volgende stap wordt voor MK11. In de weken hiervoor liet Ed Boon al wat hints los voor de volgende personages. De vraag is nu of we een klassieke uitbreiding krijgen met zes vechters of toch weer een verhaaluitbreiding zoals bij Aftermath? Je lees het in ieder geval terug bij Gameliner!

Mortal Kombat 11 en Aftermath zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord