Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Ed Boon teaset Mortal Kombat 11 nieuws deze week

Ed Boon heeft via Twitter aangegeven dat we deze week nieuws gaan ontvangen voor Mortal Kombat 11. Het tweede Kombat Pack zit er aan te komen.

Mortal Kombat 11 heeft een succesvolle rit achter de rug tot nu toe. Na het eerste Kombat Pack en de Aftermath uitbreiding, heeft de vechtgame zeker de aandacht na launch gekregen die het verdiende. Ed Boon laat weten dat zelfs na het verkopen van acht miljoen eenheden, dat ze nog niet klaar zijn met Mortal Kombat 11. Deze week krijgen we te horen wat de volgende stap wordt voor MK11. In de weken hiervoor liet Ed Boon al wat hints los voor de volgende personages. De vraag is nu of we een klassieke uitbreiding krijgen met zes vechters of toch weer een verhaaluitbreiding zoals bij Aftermath? Je lees het in ieder geval terug bij Gameliner!

Mortal Kombat 11 en Aftermath zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?