Second Extinction
  • ONTWIKKELAAR Systemic Reaction
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Meta-game War Effort komt naar Second Extinction

Systemic Reaction, uitgever en ontwikkelaar van Second Extinction, heeft via een trailer de meta-game War Effort onthuld. Daarnaast is de releasewindow voor de game op pc bekendgemaakt.

Second Extinction was tijdens de Inside Xbox-show in mei aangekondigd. Xbox-spelers moeten echter nog even afwachten, want vandaag is via een trailer alleen nog de releasewindow en extra content voor pc bekendgemaakt. In de trailer wordt namelijk de meta-game War Effort onthuld. Deze gamemodus wordt gedreven door de community, waarin nieuwe dinosauriërs en missies van Second Extinction als eerst geïntroduceerd worden aan spelers. War Effort wordt daarnaast een dynamische ervaring. De game houdt bij wat voor stats je hebt gehaald in een ronde en past aan de hand daarvan de moeilijkheidsgraad aan van de levels die erna komen. Hoe moeilijker het level en de dinosauriërs zijn, des te beter is de loot die gedropt wordt.

Second Extinction is in september te spelen op Steam via Early Access. Het is nog onbekend wanneer de game uitkomt voor de Xbox One en Xbox Series X.

BRON IGN

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?