Trailer: Second Extinction trailer vrijgegeven

Geplaatst: 7 mei 2020 17:28
Aangepast: 7 mei 2020 18:21

De doorlopende stroom van trailers tijdens de Inside Xbox-show is nog niet gestopt. Dino-knaller Second Extinction is namelijk ook voorzien van een dikke trailer.

De developer Systemic Reaction is een nieuwe studio die onder de Avalanche Studios Group valt. Het doel van deze ontwikkelaar is het maken van sandbox games in unieke settings, met het gebruik van veel creativiteit. Dat sandbox gedeelte is zeker wel deel van Second Extinction, maar origineel is het niet per se. Toch heeft het schieten op dinosaurussen natuurlijk wel wat, al helemaal als het in next-gen graphics gebeurt. Het doel van de game is om gemuteerde dino's uit te roeien. Lekker extreem wel. Zo te zien krijg je een ruim aanbod aan beschikbare wapens om de hordes agressieve, gemuteerde velociraptors uit te schakelen.

Second Extinction komt naar de Xbox Series X, Xbox One en PC.

Bron: Inside Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Second Extinction

Series

-

Uitgever

Systemic Reaction

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

13 oktober 2020

Ontwikkelaar

Systemic Reaction

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord