Trailer: Mad Maggie is de nieuwste Legend in Apex Legends

Geplaatst:

Mad Maggie heeft zich aan het alsmaar groeiende lijstje van Legends in Apex Legends toegevoegd. Deze stoere slechterik brengt een vleugje punk met zich mee.

Terwijl het Dark Depths-evenement in Apex Legends in volle gang is, stroomt het volgende nieuwtje alweer binnen. Een nieuwe Legend betreedt binnenkort het speelveld. Althans, 'nieuw'? Spelers herkennen deze genadeloze punkrock aanvoerster wellicht al van haar (voormalige) vriendschap met Fuse en eerdere takeovers van de Apex Games. Het gaat natuurlijk om Mad Maggie. Haar introductie als nieuwe Legend werd vandaag aangekondigd in een fonkelnieuwe Stories from the Outlands-trailer. Je kunt de volledige video hieronder bekijken.

Mad Maggie wordt samen met het twaalfde seizoen van Apex Legends, dat door het leven gaat als 'Defiance', aan de game toegevoegd. Dat is op 8 februari. Er komt dus alweer bijna een einde aan seizoen 11 van Apex Legends. Vergeet dus niet de laatste zaken in orde te maken, zodat je met een schone lei aan het nieuwe seizoen kunt beginnen.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord