Trailer: Maak kennis met de cast van Forspoken

Geplaatst:

Geoff Keighley had een drukke nacht, want de ene trailer na de andere schoot voorbij gedurende de Game Awards 2021. Forspoken draait al even mee, maar toch zijn er nog nieuwe gameplay en story beelden te tonen!

Forspoken - voorheen bekend onder de naam Project: Athia - laat al even op zich wachten, maar de releasedatum kruipt steeds dichterbij. Na een lange stilte krijgen we dan ook steeds meer beelden van de game te zien en vandaag is dat niet anders. In onderstaande trailer zien we hoe Frey Holland zich probeert te verweren tegen het nodige gevaar dat in Athia op de loer ligt. Wederom ziet de gameplay er erg goed uit en worden de hoofdrolspelers verder uitgediept.

Forspoken verschijnt op 24 mei 2022 voor de PlayStation 5. Het schijnt dat Forspoken twee jaar exclusief op de PlayStation 5 te spelen is. De game staat ook gepland voor een release op de pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord