Project Athia blijft twee jaar PlayStation 5 en pc exlusive

Geplaatst: 8 december 2020 12:50

Project Athia blijft minimaal twee jaar een exclusive voor de PlayStation 5 en pc. Dat blijkt uit een onlangs uitgekomen video van Sony over games die voor de PlayStation 5 gepland staan.

Project Athia werd eerder dit jaar onthuld tijdens een PlayStation 5-presentatie. In de video van bijna twee minuten worden alle games getoond die tot nu toe bevestigd zijn voor een exclusieve (console) release op de nieuwe console van Sony. In die video werd ook Project Athia, een nieuwe avonturen game van Square Enix en Luminous Studios, behandeld. Daarin werd gezegd dat Project Athia voor minstens 24 maanden na release, of 2 jaar alleen exclusief op de PlayStation 5 en pc verkrijgbaar is. De volledige video is hieronder te bekijken.

Project Athia is nu in ontwikkeling. Een verwachte releasedatum is nog niet door Square Enix bekendgemaakt.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord