Trailer: Luma slaat vanaf januari een balletje mee in Mario Tennis Aces

Geplaatst:
Aangepast: 27 december 2018 11:51

Ook in het nieuwe jaar blijft het roster met speelbare sportievelingen in Mario Tennis Aces uitbreiden. Luma slaat namelijk vanaf januari een balletje mee in de game.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Luma, Pauline en Boom Boom het roster van Mario Tennis Aces komen versterken in 2019. Voor de kleine ster is nu echter ook een eerste trailer vrijgegeven. Daarnaast is de releasedatum voor Luma bekendgemaakt. Je kunt het sterretje aan je roster toevoegen door in de maand januari mee te doen aan een online toernooi. Als een potje online tennis echter niet je ding is, kun je ook wachten tot februari. Vanaf dan is Luma voor iedereen beschikbaar om te spelen.

Mario Tennis Aces is te spelen op de Nintendo Switch. Het nieuwste personage Luma is vanaf 1 januari vrij te spelen en vanaf 1 februari voor iedereen beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 juni 2018

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord