Trailer: Mario Tennis Aces krijgt versterking van Luma, Pauline en Boom Boom

Geplaatst:
Aangepast: 26 november 2018 12:14

Mario Tennis Aces krijgt een drietal nieuwe tennissers. Luma, Pauline en Boom Boom versterken aankomend jaar het reeds aangevulde roster van de Nintendo Switch partygame.

Na de release van Mario Tennis Aces is het roster reeds aangevuld met een aantal nieuwe speelbare personages. Nu maakt Nintendo bekend dat de game ook in 2019 ondersteuning krijgt. Het roster breidt zich namelijk uit met sterretje Luma, Koopaling Boom Boom en damsel in distress, Pauline. Een releasedatum is er nog niet, maar er wordt verwacht dat deze personages geleidelijk worden gereleased in het eerste half jaar.

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 juni 2018

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord