Trailer: Life is Strange 2: Episode 2 krijgt officiële releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 20 december 2018 12:45

De eerste episode van Life is Strange 2 kwam eind September al uit en fans zitten nog steeds te wachten op de volgende episode. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft onlangs eindelijk een officiële releasedatum voor Life is Strange 2: Episode 2 aangekondigd.

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft eerder al aangegeven dat de tweede episode van Life is Strange 2 nog tot januari volgend jaar op zich laat wachten. Life is Strange 2: Episode 2 - Rules, heeft nu een officiële releasedatum gekregen van 24 januari 2019. Deze aankondiging ging gepaard met een live action trailer, waarin we een kleine glimp van het tweede hoofdstuk op kunnen vangen. In dit tweede hoofdstuk reizen de twee broers verder door de sneeuw om vervolgens bij de woning van hun grootouders aan te komen. Daar maken ze kennis met een mysterieuze buurjongen die ook denkt dat hij superkrachten heeft.

Life is Strange 2: Episode 2 - Rules komt op 24 januari 2019 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Dontnod Entertainment Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange 2: Episode 2 - Rules

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 januari 2019

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord