Life is Strange 2: Episode 2 laat tot januari op zich wachten

Geplaatst:

Episodische games zoals Life is Strange krijgen meestal volgens een redelijk vast schema nieuwe hoofdstukken. Normaal gesproken zit er een maand of twee tussen een hoofdstuk. Voor Life is Strange 2 geldt dat echter niet.

De eerste episode van Life is Strange 2 kwam eind september uit en vooralsnog is het tweede hoofdstuk nog nergens te bekennen. Ontwikkelaar Dontnod heeft op het blog van Life is Strange te kennen gegeven waarom zij zijn afgestapt van het schema zoals we dat van het eerste deel kennen. Kwaliteit blijkt de drijfveer. De studio is zich er zeer van bewust dat de lat, en daarmee de verwachtingen, voor de achterban zeer hoog ligt. Om die kwaliteit te kunnen garanderen hebben zij voldoende tijd nodig voor elk hoofdstuk. Het is dus nog even afwachten voordat we weten hoe het verhaal rondom Sean en Daniël zich verder gaat ontwikkelen.

onbekend

In januari 2019 komt episode 2 van Life is Strange 2 uit. Dontnod heeft in het blog ook beloofd in december met meer nieuws en details voor dit tweede hoofdstuk te komen.

Bron: Tumblr
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange 2

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2018

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord