Check hier alle E3 2021-content

Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Launch trailer Resident Evil Village bevat spoilers

Morgen is het eindelijk tijd voor de wereldwijde release van Resident Evil Village en dat wordt gevierd met een launch trailer. Deze bevat echter wel spoilers van het verhaal.

Al sinds de aankondiging van Resident Evil Village vorig jaar, kijkt menig horror-fanaat uit naar het nieuwste deel in de serie en met name naar Lady Dimitrescu. Om te vieren dat de release van Village aanstaande is, heeft Capcom een launch trailer van de game uitgebracht. Deze launch trailer is maar dertig seconden lang, maar laat ons wel een aantal dingen zien die we nog niet eerder hebben kunnen bekijken in trailers of de demo. Ook verschijnt Chris Redfield in de trailer.

Resident Evil Village verschijnt morgen voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?