Trailer: We kunnen griezelen met Resident Evil 8 Village

Geplaatst: 11 juni 2020 23:40
Aangepast: 11 juni 2020 23:58

Resident Evil is weer helemaal terug. Na het fantastische Resident Evil 7 en de twee lekkere remakes van Resident Evil 2 en 3, is het dan eindelijk de beurt aan Resident Evil 8. De nieuwe game in de serie houdt dezelfde toon als Resident Evil 7 aan, maar wisselt het moeras in voor een flinke pak sneeuw.

De onthullingstrailer van Resident Evil 8, met als subtitel; Village, ademt sfeer en is ook nog eens best lang. De drie minuten durende trailer neemt ons mee in een lekker griezelig verhaal dat haast waarheid lijkt te zijn. Daarnaast zien wij op het einde een bekend uitziende man die Chris wordt genoemd. Hebben we het hier over de enige echte Chris Redfield?

Resident Evil 8 Village verschijnt in 2021 voor de PlayStation 5.

Bron: Capcom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord