Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Trailer: We kunnen griezelen met Resident Evil 8 Village

Resident Evil is weer helemaal terug. Na het fantastische Resident Evil 7 en de twee lekkere remakes van Resident Evil 2 en 3, is het dan eindelijk de beurt aan Resident Evil 8. De nieuwe game in de serie houdt dezelfde toon als Resident Evil 7 aan, maar wisselt het moeras in voor een flinke pak sneeuw.

De onthullingstrailer van Resident Evil 8, met als subtitel; Village, ademt sfeer en is ook nog eens best lang. De drie minuten durende trailer neemt ons mee in een lekker griezelig verhaal dat haast waarheid lijkt te zijn. Daarnaast zien wij op het einde een bekend uitziende man die Chris wordt genoemd. Hebben we het hier over de enige echte Chris Redfield?

Resident Evil 8 Village verschijnt in 2021 voor de PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?