Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Launch trailer Cyberpunk 2077 toont Night City

Het is nog maar een nachtje slapen tot de release van Cyberpunk 2077 en dat moet gevierd worden. De launch trailer van de game toont ons wat ons in Night City te wachten staat.

Na lang wachten is het eindelijk bijna tijd voor de release van Cyberpunk 2077. In de tussentijd hebben we al veel van de game mogen zien, van gameplaybeelden tot aan de fotomodus toe. Nu heeft CD Projekt Red de launch trailer van de game onthuld en die laat ons Night City vanuit een iets ander perspectief zien. De trailer, die meer dan twee minuten duurt, begint met het ontwaken van je personage en laat vervolgens zien hoe hij Night City beleeft. Er zit genoeg actie in de trailer, maar ook het contact met andere personages is te zien. Uiteraard is ook Johnny Silverhand, gespeeld door niemand minder dan Keanu Reeves, van de partij.

Cyberpunk 2077 verschijnt 10 december voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?