Trailer: Launch trailer Cyberpunk 2077 toont Night City

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2020 11:38

Het is nog maar een nachtje slapen tot de release van Cyberpunk 2077 en dat moet gevierd worden. De launch trailer van de game toont ons wat ons in Night City te wachten staat.

Na lang wachten is het eindelijk bijna tijd voor de release van Cyberpunk 2077. In de tussentijd hebben we al veel van de game mogen zien, van gameplaybeelden tot aan de fotomodus toe. Nu heeft CD Projekt Red de launch trailer van de game onthuld en die laat ons Night City vanuit een iets ander perspectief zien. De trailer, die meer dan twee minuten duurt, begint met het ontwaken van je personage en laat vervolgens zien hoe hij Night City beleeft. Er zit genoeg actie in de trailer, maar ook het contact met andere personages is te zien. Uiteraard is ook Johnny Silverhand, gespeeld door niemand minder dan Keanu Reeves, van de partij.

Cyberpunk 2077 verschijnt 10 december voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord