Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Cyberpunk 2077 gameplaytrailer toont Night City

Tijdens de Night City Wire livestream is er een gameplaytrailer gedeeld van Cyberpunk 2077. De trailer focust zich op het verhaal en de wereld van de game.

CD Projekt RED heeft een nieuwe gameplaytrailer gedeeld van Cyberpunk 2077. De trailer begint met gameplaybeelden waar gevechten worden getoond, opties om je eigen verhaal te creëren en een uitgebreide character development. 2077 is een duister en chaotisch jaar in Amerika als gevolg van een nucleaire oorlog en economische gebreken. Diverse mensen vluchten naar Night City in de hoop om daar een leven op te starten, maar Night City is overbevolkt en verschillende groepen strijden tegen elkaar voor macht, geld, wraak en noem maar op. Een andere trailer die vandaag getoond is tijdens de Night City Wire livestream vertelt het verhaal van Johnny Silverhand.

Cyberpunk wordt op 10 december 2020 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Cyberpunk 2077

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?