Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Horizon's Aloy gaat full weeb in Genshin Impact

Genshin Impact is nog altijd hot en de game staat op het punt om nog veel hotter te worden. Horizon's hoofdrolspeelster Aloy maakt namelijk als eerste crossover-personage diens opwachting in Genshin Impact.

Ja, je leest het goed. Aloy gaat full weeb. De powervrouw uit Horizon Zero Dawn en de zojuist van een releasedatum voorziene Horizon Forbidden West staat gepland voor een gastoptreden in Genshin Impact. Aloy is vanaf 1 september aanstaande gratis beschikbaar voor alle spelers op de PlayStation 4 en PlayStation 5 bij het inloggen. Later dit jaar komt Aloy ook naar de game op overige devices. Daar stopt het echter niet, er komt namelijk ook een Genshin Impact concert om diens eenjarige bestaan te vieren!

BRON gamescom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?