Trailer: Horizon's Aloy gaat full weeb in Genshin Impact

Geplaatst:

Genshin Impact is nog altijd hot en de game staat op het punt om nog veel hotter te worden. Horizon's hoofdrolspeelster Aloy maakt namelijk als eerste crossover-personage diens opwachting in Genshin Impact.

Ja, je leest het goed. Aloy gaat full weeb. De powervrouw uit Horizon Zero Dawn en de zojuist van een releasedatum voorziene Horizon Forbidden West staat gepland voor een gastoptreden in Genshin Impact. Aloy is vanaf 1 september aanstaande gratis beschikbaar voor alle spelers op de PlayStation 4 en PlayStation 5 bij het inloggen. Later dit jaar komt Aloy ook naar de game op overige devices. Daar stopt het echter niet, er komt namelijk ook een Genshin Impact concert om diens eenjarige bestaan te vieren!

Bron: gamescom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord