Trailer: Releasedatum Horizon Forbidden West bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2021 22:00

Uiteraard mag Horizon Forbidden West niet missen tijdens gamescom. Mathijs De Jonge, game director van Horizon Forbidden West, vertelt ons meer over de game, waaronder de releasedatum.

Tijdens een speciale State of Play-showcase was al vijftien minuten aan gameplay getoond van Horizon Forbidden West. Hierin zagen we hoe het avontuur van Aloy verder gaat, maar ook welke nieuwe vaardigheden ze heeft ontwikkeld. Zo kun je straks met haar zwemmen in een speciaal duikpak en zweven met behulp van een Shieldwing. Ook het team bij Guerilla Games kampte met de tegenslagen van de coronapandemie, maar bevindt zich nu in het laatste stadium van de ontwikkeling van de game. Hierdoor kan er eindelijk een releasedatum bekendgemaakt worden op de langverwachte sequel op Horizon Zero Dawn. Als kers op de taart maakt De Jonge bekend dat de enhanced performance patch voor Horizon Zero Dawn op de PlayStation 5 nu live is gegaan.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 2 september 2021 kun je de game alvast pre-orderen.

Bron: gamescom 2021
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord