Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Horizon Forbidden West bekendgemaakt

Uiteraard mag Horizon Forbidden West niet missen tijdens gamescom. Mathijs De Jonge, game director van Horizon Forbidden West, vertelt ons meer over de game, waaronder de releasedatum.

Tijdens een speciale State of Play-showcase was al vijftien minuten aan gameplay getoond van Horizon Forbidden West. Hierin zagen we hoe het avontuur van Aloy verder gaat, maar ook welke nieuwe vaardigheden ze heeft ontwikkeld. Zo kun je straks met haar zwemmen in een speciaal duikpak en zweven met behulp van een Shieldwing. Ook het team bij Guerilla Games kampte met de tegenslagen van de coronapandemie, maar bevindt zich nu in het laatste stadium van de ontwikkeling van de game. Hierdoor kan er eindelijk een releasedatum bekendgemaakt worden op de langverwachte sequel op Horizon Zero Dawn. Als kers op de taart maakt De Jonge bekend dat de enhanced performance patch voor Horizon Zero Dawn op de PlayStation 5 nu live is gegaan.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 2 september 2021 kun je de game alvast pre-orderen.

BRON gamescom 2021

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?