Carrion
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Horror
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Carrion aanwezig tijdens Devolver Direct

Carrion is aanwezig tijdens de presentatie van Devolver Digital. De omgekeerde horrorgame is binnenkort beschikbaar.

Het monster in Carrion is natuurlijk van de partij in de nieuwste trailer die werd onthuld tijdens Devolver Direct. Het monster wordt bestuurd door de speler en het is aan jou de taak om te ontsnappen en daarna te evolueren door alles op je pad te verslinden. De trailer hieronder laat ons weten dat de game nu te downloaden is in Japan voor de Nintendo Switch. De volledige game is echter in Nederland te downloaden op een latere datum. Bekijk hier de preview van Carrion.

Carrion is vanaf 23 juli beschikbaar voor de pc, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Devolver Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?