Trailer: Ariana Grande gaat op tour in Fortnite

Geplaatst:

Er komt een virtueel Ariana Grande-concert naar Fortnite. Dit weekend hebben fans meerdere mogelijkheden om een show van de Amerikaanse zangeres bij te wonen.

Al enige tijd ging het gerucht dat Ariana Grande, de zangeres bekend van hits zoals 7 rings, Bang Bang en Thank U, Next, zou optreden in de bekende battle royale-game. Afgelopen week werd er een timer aangetroffen in Fortnite die aftelde naar een opkomend evenement. Die lijkt nu dus af te tellen naar de festiviteiten rondom Ariana Grande. De festiviteiten maken deel uit van de Rift Tour. Er worden vijf concerten gehouden om zoveel mogelijk fans een kans te geven om deel uit te maken van een concert. Het eerste concert wordt gehouden om middernacht (00:00) op zaterdag 7 augustus, het moment dat de timer in de game afloopt. Diezelfde dag volgt er een optreden om 20:00 uur 's avonds. De dag daarop worden er twee shows gehouden: één om 16:00 uur en de andere twee uur later, om 18:00 uur. Het allerlaatste concert vindt plaats om middernacht op maandag 9 augustus. Het wordt aangeraden om minstens een uur van tevoren aanwezig te zijn in de game, want de plaatsen zijn beperkt. Tevens zijn er tijdens het evenement voorwerpen te verkrijgen rondom de artieste. De Ariana Grande-outfit en Piggy Smallz Back Bling zijn binnenkort verkrijgbaar in de Item Shop.

Dit is niet de eerste keer dat een bekende persoonlijkheid in de game te zien is. Pas kwam de basketballer LeBron James naar Fortnite.

Bron: Epic Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord