Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fortnite telt af naar een nieuw evenement

Er is een mysterieuze timer aangetroffen in Fortnite. Het lijkt erop dat deze ergens volgende week de nul seconden aantikt.

Fortnite blijft alsmaar nieuwe content ontvangen. Niet gek, want Fortnite bracht maar liefst negen miljard op in de eerste twee jaar. Wanneer er nieuwe content naar de game komt, wordt dit meestal van tevoren in detail uitgestippeld. Toen de bekende basketballer LeBron James naar Fortnite kwam, ging de onthulling gepaard met een trailer. Fans wisten precies wat ze moesten verwachten. Dat is nu absoluut niet het geval. De nieuwste Fortnite-update ging namelijk gepaard met de toevoeging van een mysterieuze timer. De timer is onder andere in de lobby te zien en telt waarschijnlijk af naar een evenement volgende week. Wat voor evenement dat gaat zijn, is op dit moment nog onduidelijk.

De timer in Fortnite telt af naar middernacht (00:00 uur) op zaterdag 7 augustus, dus dat is wanneer we meer informatie kunnen verwachten.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?