Trailer: Apex Legends Season 7 onthuld met gloednieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2020 20:07

Respawn Entertainment heeft met een nieuwe trailer de komst van Season 7 ingeluid. De battle royale-game krijgt komende maand weer een nieuw hoofdstuk aan content onder de naam Ascension.

Het nieuwe seizoen van Apex Legends brengt zoals elk nieuw seizoen ook weer een nieuwe Legend met zich mee. Dit keer is de eer aan Horizon, informatie die dataminers eerder deze maand al wisten op te graven. Daarnaast brengt het zevende seizoen ook een nieuwe map met zich mee. De zwevende stad Olympus wordt het volgende strijdtoneel waarin de Legends het met elkaar aan de stok gaan krijgen. Het verhaal in de nieuwe Stories from the Outlands-trailer geeft inzicht in Horizon haar tocht richting de Arena. We komen wat meer over haar te weten en we zien hoe Horizon alles op alles zet om Olympus te redden van de ondergang.

Het zevende seizoen van Apex Legends wordt verwacht op 5 november. Als je van plan bent het nieuwe seizoen op de Nintendo Switch te spelen, dan moet je nog even wachten. Vandaag werd bekend dat de release van Apex Legends op de Switch uitgesteld is naar volgend jaar.

Bron: Respawn Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord