Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Legends Season 7 onthuld met gloednieuwe trailer

Respawn Entertainment heeft met een nieuwe trailer de komst van Season 7 ingeluid. De battle royale-game krijgt komende maand weer een nieuw hoofdstuk aan content onder de naam Ascension.

Het nieuwe seizoen van Apex Legends brengt zoals elk nieuw seizoen ook weer een nieuwe Legend met zich mee. Dit keer is de eer aan Horizon, informatie die dataminers eerder deze maand al wisten op te graven. Daarnaast brengt het zevende seizoen ook een nieuwe map met zich mee. De zwevende stad Olympus wordt het volgende strijdtoneel waarin de Legends het met elkaar aan de stok gaan krijgen. Het verhaal in de nieuwe Stories from the Outlands-trailer geeft inzicht in Horizon haar tocht richting de Arena. We komen wat meer over haar te weten en we zien hoe Horizon alles op alles zet om Olympus te redden van de ondergang.

Het zevende seizoen van Apex Legends wordt verwacht op 5 november. Als je van plan bent het nieuwe seizoen op de Nintendo Switch te spelen, dan moet je nog even wachten. Vandaag werd bekend dat de release van Apex Legends op de Switch uitgesteld is naar volgend jaar.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?