Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Apex Legends voor Nintendo Switch uitgesteld

De Apex Legends versie voor de Nintendo Switch is uitgesteld tot volgend jaar. Game director Chad Grenier maakte dit nieuws onlangs bekend in een blog post.

'Voor de gamers die spelen op de Nintendo Switch, we zijn nog steeds hard aan het werk aan de game, maar om de game echt eer aan te doen en het een geweldige ervaring te maken voor Switch-spelers, heeft ons team nog meer tijd nodig. Dit jaar heeft onverwachte nieuwe uitdagingen met zich meegebracht, en dat is nog zacht uitgedrukt. We willen niets overhaasten'. Dit was zijn statement over de Nintendo Switch versie van Apex Legends, die eigenlijk dit jaar nog verwacht werd. 'Switch eigenaren mogen ervan uit gaan dat ze volgend jaar Apex Legends kunnen spelen. En als de game dan uitkomt op de Switch, komt hij met cross-play ondersteuning en de nieuwste seizoensgebonden content'.

Apex Legends is op dit moment beschikbaar op PC, Xbox One en PS4. Ook komt de game samen met het live gaan van seizoen 7 naar Steam op 4 november.

BRON Dualshockers

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?