Apex Legends voor Nintendo Switch uitgesteld

Geplaatst: 26 oktober 2020 14:33
Aangepast: 26 oktober 2020 14:47

De Apex Legends versie voor de Nintendo Switch is uitgesteld tot volgend jaar. Game director Chad Grenier maakte dit nieuws onlangs bekend in een blog post.

'Voor de gamers die spelen op de Nintendo Switch, we zijn nog steeds hard aan het werk aan de game, maar om de game echt eer aan te doen en het een geweldige ervaring te maken voor Switch-spelers, heeft ons team nog meer tijd nodig. Dit jaar heeft onverwachte nieuwe uitdagingen met zich meegebracht, en dat is nog zacht uitgedrukt. We willen niets overhaasten'. Dit was zijn statement over de Nintendo Switch versie van Apex Legends, die eigenlijk dit jaar nog verwacht werd. 'Switch eigenaren mogen ervan uit gaan dat ze volgend jaar Apex Legends kunnen spelen. En als de game dan uitkomt op de Switch, komt hij met cross-play ondersteuning en de nieuwste seizoensgebonden content'.

Apex Legends is op dit moment beschikbaar op PC, Xbox One en PS4. Ook komt de game samen met het live gaan van seizoen 7 naar Steam op 4 november.

Bron: Dualshockers

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord