Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Escape trailer toont eilandmap

Apex Legend heeft een nieuwe trailer gekregen die het nieuwste seizoen Escape toont. Daarbij zien we de setting van het seizoen en de nieuwe legend Ash.

Escape is het elfde seizoen van Apex Legend en speelt zich af op een verlaten eiland. Op het eerste gezicht lijken de Legends een zonnige vakantie te vieren op het strand. Deze schijnbare vertoning verandert echter wanneer Ash, de nieuwste Apex Legend, verschijnt. Ash is een mirage van de vrouw die oorspronkelijk Dr. Ashleigh Reid was. In de trailer is te zien dat Ash een C.A.R. submachine gun oppakt. Zowel Ash als het wapen zijn een verwijzing naar Titanfall 2. Eerder ontving Apex Legends content uit de Titanfall-serie met de Legend Valkyrie.

Apex Legends: Escape is beschikbaar vanaf 2 november voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON Apex Legends

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?