Trailer: Ash is de nieuwste Legend in Apex Legends

Geplaatst: 18 oktober 2021 18:50

Ash is de nieuwste toevoeging aan de line-up van Legends in Apex Legends. In de nieuwste Stories from the Outlands-trailer zien we haar in actie.

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Legend, Seer, aan Apex Legends werd toegevoegd. Het team achter de game heeft echter in die tijd niet stilgezeten. Vandaag is de nieuwste Legend, Ash, geïntroduceerd. Wellicht komt deze vrouw je al bekend voor. Ash overzag namelijk in het verleden alle arena's. Nu maken we opnieuw kennis met het personage als een mirage van de vrouw die Dr. Ashleigh Reid was. Er liggen echter nog steeds sporen van Leigh verborgen in Ash. Daardoor ontbranden er connecties met een andere dokter in de arena. Met de komst van Apex Legends: Escape wordt Ash toegevoegd aan de line-up van speelbare personages. In de onderstaande trailer is het verhaal van deze nieuwe Legend te zien. De video eindigt met een datum voor de onthulling van de launchtrailer van Apex Legends: Escape. Deze verschijnt later deze week, op 21 oktober.

De update voor Apex Legends verschijnt op 2 november op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. Wie de voortgang van zijn account op het ene platform mee wilt nemen naar een ander platform, moet nog even geduld hebben. Cross-progression in Apex Legends komt er pas volgend jaar aan.

Bron: Apex Legends
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord