Anno 1800: Land of Lions

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Anno 1800: Land Of Lions vanaf nu beschikbaar

Het zesde uitbreidingspakket van Anno 1800 is vanaf vandaag officieel beschikbaar. De DLC is uitgebracht onder de naam Land Of Lions en is daarbij voorzien van een launch trailer.

Sinds de releasedatum voor Anno 1800: Land Of Lions bekend werd gemaakt zaten fans al met smart te wachten op deze nieuwe content. In deze uitbreiding krijg je een uitnodiging van keizer Ketema om een bloeiende hoofdstad op te bouwen in de nieuwe regio Enbesa. Dit land is omgeven van dieren die je doorgaans veel in Afrika tegenkomt. Van zebra's tot giraffen en van olifanten tot - hoe kan het ook anders met zo'n subtitel - leeuwen. Aan jou de schone taak om in het land van de leeuwen een heus metropool te doen ontstaan. De Land Of Lions DLC brengt ook een aantal nieuwe elementen met zich mee naar Anno 1800. Zo werk je onder zeer droge weeromstandigheden, is er een irrigatiesysteem en kun je gebruikmaken van een gloednieuw onderzoekscentrum. Daarnaast brengt de DLC ook wat updates met zich mee om de spelbeleving van Anno 1800 nog verder te verbeteren.

Anno 1800: Land Of Lions is vanaf nu verkrijgbaar voor pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?