Anno 1800: Land of Lions

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Anno 1800: Land of Lions releasedatum bekend

De laatste dlc van de Season 2 Pass van Anno 1800 dit jaar stond gepland voor de laatste maanden van 2020, maar had nog geen releasedatum. Daar is nu verandering in gekomen, want Ubisoft heeft met een teaser de releasedatum van Land of Lions bekendgemaakt.

In de tweede dlc van dit jaar mochten Anno 1800 spelers het platteland verder ontwikkelen met behulp van tractoren, silo's en nieuwe decoratieve objecten. De derde dlc wordt een stuk groter, want het is tijd om een nieuw continent te ontdekken. Land of Lions is geïnspireerd op Afrika en kent nieuwe diersoorten en grondstoffen. Dat is in ieder geval wat we kunnen zien in de korte teaser die op YouTube werd geplaatst. Daarnaast zien we een irrigatiesysteem dat nodig is om het dorre land tot leven te wekken.

Anno 1800: Land of Lions verschijnt op 22 oktober voor de pc. De dlc is onderdeel van de Season 2 Pass, maar is ook los te verkrijgen.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?