Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum Q4 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Age of Empires IV gameplay en releasewindow onthuld

Tijdens het Age of Empires-evenement is er gameplay vrijgegeven van Age of Empires IV. Alle gameplaybeelden zijn in-engine geschoten. We krijgen ook te weten wanneer Age of Empires IV gaat lanceren.

We krijgen eerst de nieuwe facties te zien die voorkomen in Age of Empires IV. De Chinezen en de Indiërs maken een opkomst in de strategiegame van Relic. De Chinezen gaan het opnemen tegen de Mongolen, terwijl de Indiërs op olifanten gaan strijden tegen de Engelsen. Age of Empires IV gaat vier singleplayer campaigns krijgen. In de stream zien we grote stukken gameplay, van het bouwen van steden tot oorlogvoeren. We zien ook wat achter de schermen beelden bij de studio Relic. Community is voor hun erg belangrijk, dus die krijgen ook even hun tijd in de spotlight. Het evenement wordt afgesloten met het feit dat oorlog over zee een debuut maakt in de Age of Empires-serie. Bekijk hier de onthullingstrailer van Age of Empires IV. Hieronder zie je de gameplaybeelden. Voor de volledige stream, kun je op de bronvermelding klikken.

Age of Empires IV verschijnt in Q4 2021 voor de pc.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?